Estetiska hudbehandlingar

Vi utför nu även estetiska behandlingar i ansikte

När vi åldras förlorar huden underhudsfett, kollagen och andra viktiga egenskaper som ger ansiktet form och struktur. Plötsligt börjar vi upptäcka små fina linjer, rynkor och veck som inte fanns där förut och som bidrar till att vi ser äldre ut. Restylane Fillers finns i flera varianter och är speciellt anpassade för olika användningsområden. Din behandlare ger råd om vilken produkt som är mest lämplig för det område som du vill behandla och utifrån dina personliga förutsättningar. 
Våra behandlingar utförs av legitimerad personal med medicinsk kompetens

  • Magnus Persson, legitimerad läkare
  • Karin Persson, legitimerad tandläkare

Vi kan använda olika metoder för att möta dina behov

Några av de populäraste behandlingarna är:

  • Fillers med hyaluronsyra, som reducerar linjer och rynkor, skapar volym, definierar läppar och kinder samt reducerar ärr
  • Muskelavslappnande medel som tillfälligt relaxerar av musklerna som orsakar linjer och rynkor och gör utseendet mjukare
  • Skin resurfacing – hudföryngring – fraktionerad CO2 laser
  • Restylane – skinbooster


Se Prislista


Kontakta oss


Återställa, förbättra och fräscha upp din hud och ge dig ett elegant utseende.

Med muskelavslappnande injektioner kan vi få musklerna i ansiktet att slappna av och reducera t.ex. rynkor mellan ögonbrynen. Restylane används för att släta ut rynkor och veck runt mun och näsa, mjuka upp och ta bort rynkor och linjer i pannan samt runt ögonen och  definiera läppkontur eller öka volym i läpparna.

Hudföryngring med fraktionerad laser vitaliserar huden och tar bort rynkor och gropar

Fraktionerad laser är ett genombrott inom estetisk hudbehandling för att föryngra och reparera huden.  Fraktionerad laser ger en små mikroskopiska behandlingspunkter omgivna av orörd hud. Läkningen går snabbt vid Fraktionerad laserbehandling. Man utnyttjar kroppens naturliga läkningsprocesser för att skapa ny friskare och mer elastisk hud. Varje laserpunkt eliminerar gamla pigmenterade hudceller från ytan men når också djupt ner i huden. Där stimulerar Fraktionerad laser till kollagennybildning och ökad elasticitet vilket resulterar i huduppstramning, skin tightening.
Vid Fraktionerad laserbehandling gör vi oftast 3-5 behandlingar med en månads mellanrum vilket ger kraftfulla resultat med ett minimum av konvalescens. Fraktionerad laser är en behandlingsmöjlighet för åldrad eller solskadad hud och ger fantastiska resultat på åldersfläckar, solfläckar, linjer, rynkor, hudbristningar, striae, ärr och acneärr. Förutom ansikte kan man behandla hals, dekolletage och händer med Fraktionerad laser.

Gå till toppen