VÄLKOMMEN ÅSA

En ny tandsköterska har börjat hos oss, Åsa Helin, som skall ersätta Cecilia när hon är ledig. Åsa har tidigare jobbat i Borås.

 

 

 

 

Monica Adler Kristensson är mammaledig och väntas vara tillbaka till hösten 2017.

UNHCRVi stödjer UNHCR. På uppdrag av FN leder UNHCR arbetet med att skydda människor på flykt undan krig och förföljelse. UNHCR delar ut nödhjälp, kämpar för deras mänskliga rättigheter och ger människor på flykt en bättre framtid. Vi ger bidrag till Sverige för UNHCR. Se mer om UNHCR på https://sverigeforunhcr.se/

 

 

TriosNu börjar vi med digital skanner för att göra avtryck inför protetik. Det innebär att vi gör digitalt avtryck av dina käkar som vi elektroniskt kan skicka till tandteknikern som gör kronor och broar med perfekt passform.  Se VIDEO hur det fungerar.

 

 

_______1402253678Vi gör nu tandställning för vuxna med INVISALIGN. Se mer under behandlingar.

 

 

 

Kvalitet och kompetens inom dentala implantat. Monika Persson har certifierats genom utbildning och granskning av genomförda implantationer med titanskruvar på Universitetet i Frankfurt.

 

 

 

 

Vi stödjer nu Sembrando Esperanza Peru, en organisation som driver ett hem för tuberkulossjuka barn och unga vuxna som lever på gatorna i Perus huvudstad Lima. IFMSA, en internationell organisation för läkarstudenter driver projektet med läkarstudenter från Göteborg och Peru tillsammans med frivilliga i Lima.

 

 

Vi kan nu ta röntgenbilder utan sensor i munnen, med en s.k. panoramaröntgen. Detta ger oss bättre diagnostik och en överblick av hela käkarna i en bild.